Меган и Хари са пред фалит, а империята им буквално

...
 
Меган и Хари са пред фалит, а империята им буквално
Коментари Харесай

Меган и Хари пред фалит! Империята на Съсекс се срина (Подробности)

 

Меган и Хари са пред банкрут, а империята им безусловно се срутва. За това свидетелства и най-новият акт на двойката - решението да се разделят с компанията Spotify.  Заради нулевия интерес към подкаста на Меган, от компанията приключват контракта. Съсекс евентуално ще изгубят над  10 милиона $ поради този акт.

Отделно от това двамата не завоюваха колкото чакаха от книгата на Хари. Нещо повече - признанията му за убитите бойци и че е употребявал дрога, може  да му костват и поданството в Съединени американски щати. Вече тече следствие по въпроса, макар че пресата е държана на разстояние. Хари обаче провокира кавги с изказванията си и много разнопосочни отзиви поради отношението си към кралското семейство.

Отделно от това, двойката взе да губи известност и в пресата. Докато бяха част от кралската фамилия, двамата бяха известни и мечтани поради въздействието си. Към днешна дата обаче те залязват скоропостижно, най-много поради грешките, които направиха. Въпреки това мнозина имат вяра, че Меган към момента може да избави " фамилния бизнес " и да трансформира империята си. И то като се трансформира в новата Кардашиян - като продаде името и лицето си на всички, които са подготвени да заплащат, с цел да ги популяризира тъкмо тя...
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР